رییس دانشگاه علم و فرهنگ مطرح كرد؛

تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در عرصه وب پژوهی

تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در عرصه وب پژوهی

به گزارش پارسی کاو، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به دهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی اظهار داشت: این کنفرانس کوشش های بی وقفه ای برای توسعه و ترویج دانش در عرصه وب پژوهی انجام می دهد.



به گزارش پارسی کاو به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ دهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی امروز ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه علم و فرهنگ شروع به کارکرد و تا ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.
دکتر مهدی باصولی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ اظهار داشت: از علل ادامه برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی این بود که باهدف درستی انتخاب شده و مسیر درستی را طی کرده است.
رییس کنفرانس بین المللی وب پژوهی در ادامه اشاره کرد: موضوع وب پژوهی مسئله ای به روز بوده که سرعت رشد بالایی دارد و این نکته ای مهم، برای ادامه دارشدن این کنفرانس است.
وی تأکیدکرد: دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر اقداماتی که در این زمینه انجام داده است، نشریه ای را راه اندازی نمود که علاوه بر مجوز ISC، رتبه «ب» پژوهشی وزارت علوم را نیز کسب کرده است. همین طور خبر خوب که نشریه وب پژوهی از امسال بصورت فصلنامه منتشر می شود و این اقدامی مبارک است و امیدواریم این نشریه، محلی برای تعامل اهالی علم باشد.
وی اظهار داشت: این کنفرانس کوشش های بی وقفه ای برای توسعه و ترویج دانش در عرصه وب پژوهی انجام می دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری نائل شویم.
باصولی اشاره کرد: این کنفرانس یک کنفرانس تخصصی و بین رشته ای است و خوشحالیم که هرسال تعداد افرادی که در عرصه فناوری اطلاعات در این کنفرانس حضور دارند، بیشتر می شوند و به جز پنل های تخصصی پنل هایی در عرصه های علوم انسانی، جامعه شناسی و… نیز در رابطه با این حوزه و جود دارد.
وی اضافه کرد: این کنفرانس کوشش های بی وقفه ای برای توسعه و ترویج دانش در عرصه وب پژوهی انجام می دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری نائل شویم.
جایزه پرفسور کامبیز بدیع اهدا خواهد شد
محمدجواد شایگان فرد دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ و دبیرکنفرانس بین المللی وب پژوهی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بین المللی، به شرح گزارش مختصری از دوره های قبل پرداخت.
وی درباب انتخاب محورهای این کنفرانس اشاره کرد: کمیته علمی کنفرانس بین المللی وب پژوهی ۱۵ محور اصلی را برای کنفرانس انتخاب نمود که همچون آنها می توان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب، وب کاوی، وب معنایی و تحلیل وب، اینترنت اشیا، بازیابی اطلاعات، رسانه های اجتماعی، سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده، بلاک چین و رمزارز، تعامل انسان و کامپیوتر، کیفیت وب، سکوها و ابزارهای نرم افزاری وب، کسب وکار و بازاریابی الکترونیکی، امنیت وب، تحلیل رفتار و شخصی سازی، پردازش تصویر در وب، رسانه و ارتباط شناسی وب، وب و جامعه اشاره نمود.
دبیر کنفرانس بین المللی وب پژوهی در ادامه اضافه کرد: ما در این کنفرانس به تمامی عناوینی که مربوط به حوزه وب می شد نیز توجه کردیم و فقط بدنبال ابعاد فناوری آن نبوده و نویسندگان حوزه علوم انسانی و… را نیز تشویق کردیم تا در این زمینه ورود کنند.
شایگان فرد در ادامه اضافه کرد: ۱۴۲ مقاله پذیرش شده است که ۴۵ مورد شفاهی است، البته نکته قابل توجه این است که هر مقاله دو داور داشته و بعد اعلام نتایج شده است.
وی عنوان کرد: مقالات و پژوهش هایی مختلفی به زبان هایی فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه هایی معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است. گفتنی ست امسال حدود ۷۵ درصد مقالات به زبان انگلیسی بوده است و این نشان از تمایل پژوهشگران به تعاملات بین المللی است.
دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ همین طور تاکید کرد: از ۱۳ کشور دنیا نیز به این کنفرانس مقاله ارسال کرده اند که بیشترین آن از استرالیا و بیشترین مقالات داخلی از دانشگاه علم و صنعت بوده است.
شایگان فرد همین طور از برگزاری و اهدای جایزه پرفسور کامبیز بدیع در سال آینده آگاهی داد. این جایزه به بالاترین مقاله حوزه وب پژوهی اهدا خواهد شد که نشان از تشویق به توسعه و پیشرفت دراین زمینه دارد.
وی تاکیدکرد: سال آینده کمیته علمی با بررسی مقالات و تاکید بر مقالات حوزه وب پژوهی جایزه پرفسور کامبیز بدیع را به بالاترین مقالات در عرصه «وب هوشمند» اهدا خواهدنمود.


منبع:

1403/02/06
10:44:52
5.0 / 5
75
تگهای خبر: الكترونیكی , امنیت , اینترنت , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
ParsiKav