استارشیپ آماده پرواز مداری می شود
پارسی كاو: موشك فوق سنگین جدید شركت فضایی خصوصی ˮاسپیس ایكسˮ موسوم به ˮاستارشیپˮ در حال سپری كردن آخرین مراحل آمادگی خود برای نخستین تجربه پرواز مداری است.
به گزارش پارسی كاو به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، نوآوری كن یا بمیر! این اصطلاحی است كه اغلب در محافل فناوری مدام تكرار می شود تا یك كسب و كار فناورانه هیچ گاه از حركت باز نایستد.
شركت اسپیس ایكس(SpaceX) یكی از این شركت ها است كه در راه نوآوری حركت می كند و چند سالی هست كه با ابداعات خود در زمینه ماموریت های فضایی منجر به پیشرفت های شایان توجهی در این صنعت شده است.
حالا تنها چند هفته بعد از اتمام آزمایش نمونه اولیه و كوچك تر موشك استارشیپ موسوم به استارهاپر(Starhopper) مشغول سرهم بندی قطعات نسخه بزرگتر است كه می تواند ظرف دو ماه آینده به مدار زمین سفر كند.
وقتی اسپیس ایكس اوایل سال قبل موشك "فالكون هوی"(Falcon Heavy) را به فضا پرتاب كرد، ركورد قدرتمندترین موشك جهان را از آن خود كرد. حالا بعد از گذشت 18 ماه كار سخت، شركت ایلان ماسك مشغول سرهم بندی جانشین "فالكون هوی" است كه می خواهد چندین فضانورد و چندین تن محموله را به عمق فضا منتقل كند و ماموریت اصلی آن نیز سفر به مریخ و باز كردن پای انسان به سیاره سرخ برای اولین بار است.
"استارهاپر"(Starhopper) بعنوان قسمتی از پروازهای آزمایشی زیر مداری اسپیس ایكس دو بار با موفقیت به پرواز در آمد، اما ارتفاع چندانی از سطح زمین نگرفت برای اینكه برای اطمینان از قابلیت راه اندازی، پرتاب و فرود انجام شد.
حالا اسپیس ایكس در حال آماده سازی نمونه بعدی موسوم به "Starship Mk1" برای پرواز مداری است كه مهندسان اسپیس ایكس در حال سرهم بندی آن در مركز آزمایش شركت در جنوب تگزاس هستند.
این شركت در حقیقت دارای دو تیم اختصاصی است كه نمونه های اولیه جداگانه ای از استارشیپ را توسعه می دهند. ایده این است كه یك رقابت دوستانه بتواند طرح های خلاقانه ای ایجاد كند و همه چیز را در این زمینه با خلاقیت و سرعت همراه كند.
در هر حال بنظر می رسد كه "Starship Mk1" كه الان در تگزاس در دست ساخت است، نخستین نمونه ای خواهد بود كه از این رقابت بیرون می آید.
ایلان ماسك برگزاری یك نمایش و معرفی فنی را برای اواخر همین ماه میلادی در نظر گرفته است، جایی كه انتظار می رود آخرین طراحی مربوط به این فضاپیمای نسل جدید این شركت مورد بحث و بررسی قرار گیرد و پروازهای آزمایشی نیز بزودی بعد از آن صورت گیرد.
منبع: پارسی كاو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب