رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛

تمرکز و اولویت ما در مواقع بحرانی حفظ سرویس و خدمات ارتباطی است

تمرکز و اولویت ما در مواقع بحرانی حفظ سرویس و خدمات ارتباطی است

به گزارش پارسی کاو رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در آئین امضای تفاهمنامه با مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی اظهار داشت: تمرکز و اولویت ما در مواقع بحرانی حفظ سرویس و خدمات ارتباطی است


به گزارش پارسی کاو به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر یزدانیان در آئین امضای تفاهمنامه با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تکیه بر طیف گسترده همکاریها عنوان کرد: تمرکز و اولویت ما در مواقع بحرانی حفظ سرویس و خدمات ارتباطی است.
وی ضمن اشاره به سابقه این پژوهشگاه بعنوان مرکز تحقیقات مخابرات، به عرضه گزارش مختصری از اقدامات صورت گرفته در حوزه تحقیق و توسعه و آینده پژوهی در پژوهشکده ها و مراکز موجود در پژوهشگاه پرداخت و زمینه های موجود همکاری را بیان کرد.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این جلسه که با حضور رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی و معاونان این مرکز برگزار شد، با تکیه بر حفظ خدمات ارتباطی در وزارت ارتباطات در مواقع بحران اظهار داشت: اولویت ما در مواقع بحرانی در وهله نخست حفظ خدمات ارتباطی مستقل از ماهیت فیزیکی تجهیزات و با استفاده از روش های جایگزین است.
وی در ادامه یکی از زمینه های همکاری را نظام های اخطار عنوان نمود و اظهار داشت: از راه هوش مصنوعی میتوان در زمینه شبکه حسگری پیش اخطار اقدام نمود. همینطور از توانمندی موجود در حوزه ارتباطات هم میتوان برای شبکه اطلاع رسانی اخطار سریع استفاده نمود.
یزدانیان همینطور یکی دیگر از زمینه های همکاری را استفاده از توانمندی موجود در پژوهشکده امنیت در مورد رصد رخدادهای امنیتی و اشتراک اطلاعات برشمرد و اضافه کرد: در پژوهشکده فناوری اطلاعات هم در زمینه ایجاد شبکه هوشمند اطفا حریق دستاوردهای خوبی بخصوص بعنوان مورد مطالعاتی در جنگل های گلستان پیاده سازی شده است که می تواند بعنوان زمینه همکاری مشترک مد نظر قرار گیرد.
وی اضافه کرد: مرکز هوش مصنوعی هم با عنایت به همکاری این مرکز با دانشگاه امیرکبیر در زمینه ابر رایانه سیمرغ زیرساخت مناسبی برای تحلیل داده ها بوجود آورده است که امکان خوبی در اختیار دو طرف برای بهره گیری از این توانمندی در تحلیل داده ها فراهم می آورد.
در این مراسم دکتر شکرچی زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی هم با استقبال از پیشنهادات مطرح شده توسط دکتر یزدانیان، امکان همکاری در مورد سامانه های اخطار و پاسخ سریع در مواقع زلزله را بسیار مهم ارزیابی و ضمن اشاره به وجود حجم عظیمی از داده های گردآوری شده در زمینه طیف شتاب در این مرکز از دهه ۶۰ تا کنون تحلیل این داده ها با استفاده از مرکز هوش مصنوعی پژوهشگاه را از زمینه های مهم همکاری عنوان نمود.
وی تهدیدات طبیعی همچون زلزله، سیل و فرونشست را جز دغدغه های موجود در حفظ سرمایه های کشور دانست و اظهار داشت: قانون مدیریت بحران نگاه پیشگیرانه به این مبحث دارد و با عنایت به پیشینه و ظرفیت های فاخر پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حوزه مقابله با مخاطرات و کاهش خطرپذیری و حفظ سازه های وزارت ارتباطات، امیدواریم بتوانیم در چارچوب تفاهمنامه شاهد اقدامات پیشگیرانه باشیم.
در آخر این نشست، سند تفاهمنامه همکاریهای پژوهشی، آموزشی و اطلاعاتی دو طرف، به امضای دکتر یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دکتر شکرچی زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی رسید.


منبع:

1400/07/09
11:53:15
5.0 / 5
573
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
ParsiKav