احتمال کشف حیات فرازمینی طی ۲ تا ۳ سال آینده!

احتمال کشف حیات فرازمینی طی ۲ تا ۳ سال آینده!

پارسی کاو: کارشناسان ستاره شناسی می گویند که ممکنست طی دو تا سه سال آینده نشانه هایی از حیات در سیارات فراخورشیدی بیابیم.


به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از گاردین، محققان در بیشتر مواقع به دنبال سیاراتی مشابه زمین از نظر جرم، اندازه و ترکیبات جوی می گردند اما ستاره شناسان دانشگاه "کمبریج" بعد از یافتن سیاره ی قابل سکونتی که دو برابر زمین شعاع دارد و بیش از هشت برابر جرم دارد به این باور رسیدند که احتمال وجود حیات در سیاراتی که مشابه زمین نیستند بیشتر از آن چیزی است که تصور می کردند.
آن ها حالا دسته ی جدیدی از سیارات فراخورشیدی قابل سکونت به نام "hycean" یافته اند. این سیارات داغ بوده و سطح آنها با اقیانوس پوشیده شده است و جو آنها مملو از هیدروژن است. تعداد این سیارات بیشتر از سیارات مشابه زمین است و رصد آنها آسان تر است.
سیاره ی K۲-۱۸b یکی از این سیاره هاست.
دکتر "نیکو مدهوسودان"(Nikku Madhusudhan)، نویسنده ی اصلی این مطالعه از دانشگاه کمبریج می گوید: سیارات "hycean"، دنیاهایی مملو از آب با اتمسفری سرشار از هیدروژن هستند. او اضافه کرد: تمرکز بر روی این دسته از سیارات به یافتن حیات فرازمینی سرعت می بخشد.
او اضافه کرد: در صورتیکه این سیارات میزبان حیات باشند ممکنست بتوانیم طی دو تا سه سال آینده نخستین نشانه های زیستی در آنها را تشخیص دهیم. تلسکوپ جیمز وب که در ماه نوامبر پرتاب خواهد شد نیز به پیشبرد این تحقیقات کمک خواهدنمود.
وی اضافه کرد: اندازه ی کوچک سیارات مشابه زمین تشخیص نشانه های حیات در آنها را دشوار می کند. این در حالیست که سیارات "hyceans" شعاعی بیش از دو برابر زمین دارند و دمای جو آنها به ۲۰۰ درجه سانتی گراد می رسد.
کشف سیارات بزرگ تر از زمین و بررسی جو آنها کار راحت تری است.
علاوه بر آن ترکیبات چنین سیاره هایی به جستجوی طیف گسترده تری از مولکول ها کمک می نماید مولکول هایی که می توانند نشانه هایی از حیات داشته باشند. ممکنست حیات در سمت تاریک این سیارات نیز وجود داشته باشد. این سیارات به شکلی در مقابل ستاره خود قرار دارند که یک سمت آنها همیشه در معرض نور است. بدین سبب ممکنست این سمت آنها برای تشکیل حیات بیش از حد داغ باشد.
به گفته ی پژوهشگران هرگونه موجودی در این سیارات وجود داشته باشد در دسته ی آبزیان قرار می گیرد برای اینکه سطح این سیارات تماما با آب پوشیده شده است.
"مدهوسودان" با اشاره به اینکه زندگی در زمین با حیات میکروبی شروع شده است اظهار داشت: وجود حیات میکروبی در این سیارات امکان پذیر است.
پروفسور "بث بیلر"(Beth Biller) که در این تحقیقات شرکت نداشته است می گوید: جستجوی این سیارات برای یافتن نشانه هایی از حیات دشوار خواهد بود برای اینکه بدون در نظر گرفتن زمین بعنوان یک نمونه مرجع، نمی توان به آسانی نتایج مثبت کاذب را تشخیص داد.
او افزود، جهت بررسی حیات در سیارات مشابه و غیرمشابه به زمین باید داده های تعداد قابل توجهی از سیارات مورد بررسی قرار بگیرد.




منبع:

1400/06/06
22:46:19
5.0 / 5
589
تگهای خبر: شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
ParsiKav