نبرد هوایی خلبان انسانی با هوش مصنوعی

نبرد هوایی خلبان انسانی با هوش مصنوعی

به گزارش پارسی كاو وزارت دفاع ایالات متحده اعلام نموده است كه مقرر است هواپیماهای جنگنده تحت كنترل هوش مصنوعی برای سومین و آخرین بار در یك رویداد آنلاین كه در تاریخ ۱۸ تا ۲۰ اوت برگزار می شود، با یك خلبان نیروی هوایی آمریكا رو در رو شوند.


به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، با عنایت به شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹، آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا(دارپا-DARPA) اعلام نمود که سومین و آخرین مرحله از مسابقات آزمایشی مشهور "AlphaDogfight" از ۱۸ تا ۲۰ اوت به صورت آنلاین برگزار می گردد و تیم های شرکت کننده و مخاطبان می توانند تماشاگر آن باشند. اصطلاح "dogfight" در اینجا به مانور رزمی هوایی شبیه سازی شده اشاره دارد.
در این مسابقه شاهد الگوریتم های هوش مصنوعی خواهیم بود که جنگنده های F-۱۶ را در جنگ هوایی شبیه سازی می کند.
فینال این رقابت در تاریخ ۲۰ اوت میان هوش مصنوعی و یک خلبان جنگنده باتجربه نیروی هوایی برگزار می شود.
سرهنگ "دان جاورسک" مدیر برنامه در دفتر فناوری استراتژیک دارپا اظهار داشت: دارپا از اینکه الگوریتم های هوش مصنوعی در مقابل یکدیگر و همینطور در مقابل یک انسان آموزش دیده رقابت می کنند، هیجان زده است.
وی توضیح داد که تیم ها در کمتر از یک سال پیشرفت های قابل توجهی در هوش مصنوعی برای انجام جنگ هوایی خودکار داشته اند.
دارپا از این سلسله آزمایشات و مسابقات برای توسعه پایگاه توسعه دهندگان هوش مصنوعی برای برنامه "تکامل نبرد هوایی دارپا"(ACE) استفاده می نماید. برنامه "ACE" در تلاش است تا با اتوماسیون نبردهای هوا به هوا و ایجاد اعتماد به هوش مصنوعی، همکاری میان هوش مصنوعی و انسان را بهبود بخشد.
"جاورسک" اضافه کرد: صرف نظر از اینکه انسان یا هوش مصنوعی برنده نبرد نهایی و مسابقه فینال باشند، هدف آزمایش های AlphaDogfight افزایش اعتماد به هوش مصنوعی است. در هر صورت ما یک قدم به دستیابی به همکاری مؤثر بین آنان و ماشین در نبردهای هوایی نزدیک می شویم که هدف برنامه ACE است.
این رویداد به صورت زنده از آزمایشگاه فیزیک کاربردی جانز هاپکینز(APL) در لورل مریلند پخش می شود که با تفسیر و گزارش کارشناسان و مهمانان همراه خواهد بود.
آژانس پروژه های پژوهشی پیشرفته دفاعی یا دارپا یک بنگاه پژوهشی و فناوری زیر نظر وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا است که در سال ۱۹۵۸ تاسیس شد. این سازمان مسئولیت توسعه و ساخت تکنولوژی های جدید را جهت استفاده نیروهای مسلح ایالات متحده آمریکا به عهده دارد.
دارپا در ابتدا با نام آرپا(ARPA) شروع به کار کرد ولی در مارس سال ۱۹۷۲ با افزودن کلمه Defense به ابتدای نام کامل خود به دارپا(DARPA) تغییر نمود، ولی در فوریه ۱۹۹۳ به نام پیشین خود (آرپا) برگشت و باز باردیگر در مارس ۱۹۹۶ به دارپا تغییر نام داد.
از سال ۱۹۵۸ تا ۱۹۶۵ بیشترین تاکید دارپا روی مسائل مهم ملی بود که شامل فضا و پرتاب موشک بالیستیک دفاعی و همینطور تشخیص آزمایش جنگ افزار هسته ای بود. در طول سال ۱۹۶۰ (میلادی) دارپا برنامه های فضایی غیرنظامی خویش را به ناسا واگذار کرد و برنامه های نظامی را در دستور کار انحصاری خود قرار داد. بعد از آن، آرپا نقش و زمینه فعالیت خویش را تعریف و متمرکز کرد در یک مجموعه متنوع، برنامه های پژوهشی نسبتا کوچک اساسا اکتشافی و به دارپا تغییر نام داد و در اوایل دهه ۱۹۷۰ (میلادی) تاکید کرد برنامه های مستقیم انرژی، پردازش اطلاعات و فناوری های تاکتیکی را در پیش گرفت. در ۱۹۸۰ (میلادی) توجه آژانس در پردازش اطلاعات و برنامه های مربوط به هواپیما همچون هواپیمای هوافضاهای ملی (راکول ایکس-۳۰) یا برنامه پژوهش های فراصوت متمرکز شد.
بعد از جنگ ویتنام، دارپا به بهره برداری از پردازش های پیشرفته و فناوری های شبکه و بازسازی و تقویت روابط با دانشگاه پرداخت. علاوه بر این، دارپا مفاهیم تازه ای برای ماهواره های کوچک، بسیار سبک وزن و (LIGHTSAT) و کارگردانی برنامه هایی در مورد تولید دفاعی، فناوری های زیردریایی، و خودرو زره پوش جنگی / ضد زره را دنبال می کند.
تاریخ فعالیت دارپا را شاید بتوان به دو دوره زمانی قبل از سال ۲۰۰۱ و تمرکز بر دانشمندان نخبه و شرکت های دانشگاهی و بعد از سال ۲۰۰۱ و تمرکز بر بنگاه های بزرگ صنعتی تقسیم نمود.




منبع:

1399/05/20
14:17:32
5.0 / 5
2541
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
ParsiKav