هوش مصنوعی علی بابا زیر بار درخواست های خریداران تعطیل شد

هوش مصنوعی علی بابا زیر بار درخواست های خریداران تعطیل شد

به گزارش پارسی کاو، چت بات هوش مصنوعی کوئن متعلق به علی بابا بطور موقت صدور کالابرگ های خرید در ارتباط با کمپین تبلیغاتی خویش را به علت انبوه مشتریان متوقف نمود.


به گزارش پارسی کاو به نقل از رویترز، این امر کمپین شرکت برای ترویج قابلیت های این چت بات که فراتر از پاسخ دادن به سوالات برای مساعدت با خرید است را مختل کرد. کوئن روز جمعه عرضه کالابرگ هایی به مشتریان را شروع کرد که به آنها امکان خرید در اپ بوسیله پلت فرم های خرده فروشی علی بابا را فقط با استفاده از دستور به چت بات می داد. این اقدام اولین مرحله از طرح سه میلیارد یوانی(۴۳۳ میلیون دلاری) علی بابا برای جذب کاربران به چت بات طی تعطیلات سالانه جشنواره بهاره چین بود. علی بابا از ماه گذشته تلاش کرد کوئن را به یک فروشگاه تک مرحله ای تبدیل کند که کاربران می توانستند در آن به آسانی به اپ های دیگر دسترسی یابند و پرداخت انجام دهند. این اقدام مشابه عملکرد گوگل در یکپارچه سازی جمینای با اپ هایی مانند مپس است. اما راه اندازی آن چه این غول تجارت الکترونیک «استراتژی هوش مصنوعی عاملی» ( Agentic AI strategy) چت بات می نامد، از همان ابتدای عرضه کالابرگ ها با چالش های فنی روبرو شد. علی بابا اعلام نمود ۱۰ میلیون سفارس در ۹ ساعت اولیه این کمپین ثبت شده است. کوئن در برخورد با انبوه سفارشات در ایام گذشته، در کانال رسمی خود در پلت فرم ویبو اعلام نمود با بارگذاری بیش از اندازه سفارش ها روبرو شده و از کاربران خواست به این چت بات استراحت بدهند. بررسی های رویترز نشان داد دستورهای خرید تکراری امروز، با شیوه های مختلف رد شده که دلیل آن، اشتراک بیش از اندازه کاربران بوده است. کوئن در جواب یکی از دستورهای خرید پاسخ داده بود: اشتیاق همگان جهت استفاده از خرید با هوش مصنوعی بسیار بالاست! هم اکنون تعداد زیادی از کاربران در طرح «سفارش رایگان کوئن» شرکت کرده اند و ما بی وقفه مشغول فعالیت هستیم تا امکان استفاده از کمپین را حفظ نماییم. چت بات در ادامه اضافه کرده بود خریداران هنوز جهت استفاده از کالابرگ های خود فرصت دارند و این کالابرگ ها تا ۲۸ فوریه معتبر خواهند بود.
به طور خلاصه، علی بابا از ماه گذشته کوشش کرد کوئن را به یک فروشگاه تک مرحله ای تبدیل کند که کاربران می توانستند در آن به راحتی به اپ های دیگر دسترسی یابند و پرداخت انجام دهند. این اقدام مشابه عملکرد گوگل در یکپارچه سازی جمینای با اپ هایی مانند مپس است.


منبع:

1404/11/21
11:03:28
5.0 / 5
11
تگهای خبر: خرید , شركت , فروش , هوش مصنوعی
این مطلب پارسی کاو را پسندیدین؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران پارسی کاو در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

ParsiKav