رئیس كمیته ملی ربوكاپ خبر داد

حضور بالاتر از ۲۰۰۰ نفر در مسابقات بین المللی ربوکاپ

حضور بالاتر از ۲۰۰۰ نفر در مسابقات بین المللی ربوکاپ

به گزارش پارسی کاو، رئیس کمیته ملی ربوکاپ از شرکت بیشتر از 2200 نفر در مسابقات بین المللی ربوکاپ اطلاع داد و اظهار داشت: برگزیدگان این مسابقات از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می کنند.


به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا، مرتضی موسی خانی در نشست خبری نوزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ با اشاره به این که این دوره از مسابقات از روز یکشنبه ۳۱ فروردین ماه به مدت سه روز در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود، اظهار داشت: نوزدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ در سه سالن ۷، ۸ و ۹ نمایشگاه در دو بخش بزرگسالان و دانش آموزی برگزار می گردد.
وی اظهار داشت: در یکسال گذشته برنامه ریزی های مربوطه انجام و مجوزهای لازم از بخش های مختلف جهانی گرفتن شد.
موسی خانی با اشاره به پتانسیل بالای کشور در حوزه هوش مصنوعی و به کارگیری رباتیک در بخش های مختلف اضافه کرد: امسال با رشد ۲۰ درصدی متقاضیان برای این مسابقات روبرو بودیم. ۵۰۰ تیم برای حضور در مسابقات اعلام آمادگی کردند که نهایتاً ۴۰۰ تیم تایید شد. تا حالا حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر جهت شرکت در این دوره از مسابقات ثبت نام کردند و پیش بینی ما حضور بالاتر از ۲۰۰۰ نفر در این دوره از مسابقات است.
وی اضافه کرد: از روز شنبه تیم ها مستقر و مسابقات از روز یکشنبه تا سه شنبه برگزار می گردد.
موسی خانی از برگزاری لیگ های مختلف در دو بخش بزرگسالان و دانش آموزی این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ آگاهی داد که قسمتی از این لیگ ها با نوآوری ایرانیان به وجود آمده است.
وی اظهار داشت: بخش هوش مصنوعی در این دوره در بخش دانش آموزی مسابقات قرار دارد. تیم های دانش آموزی در این دوره در ۶ لیگ شرکت می کنند و توانستیم در این بخش ۶ سهمیه مسابقات جهانی ربوکاپ که تیرماه در برزیل برگزار می گردد را کسب نماییم.
وی با اشاره به این که حضور مسابقات دانشجویی نسبت به سالیان اخیر در بخش رباتیک کمتر شده است، اظهار داشت: جا دارد همه بخش های کشور بیشتر در این صنعت تمرکز کنند. در مسابقات جهانی هلند دیدیم کشورهای مختلف سرمایه گذاری زیادی روی این مساله دارند؛ برای اینکه روز به روز کاربرد این دانش در صنایع بیشتر می شود.
موسی خانی اضافه کرد: هوشمندی دکتر طهرانچی و باشگاه محققان جوان موجب شد این مساله در دانشگاه آزاد بیش از سایر بخش ها دنبال شود. امروز کمی به این حوزه کم توجهی می شود؛ با این وجود رسالت دانشگاه ورود دانشجویان به صنعت است و باید تلاش نماییم از این مسیر ثروت خلق نماییم.
وی اظهار داشت: بزرگ ترین و قوی ترین مسابقات غرب آسیا مسابقات ربوکاپ ایران است و ایرانیها در این مسابقات موفق بودند. امیدواریم در برگزاری این دوره از مسابقات که زمینه مسابقات جهانی است، موفق باشیم.
موسی خانی درباره ی جوایز برگزیدگان نیز اظهار داشت: جایزه مهم نیست، رشد و بالندگی آینده درخشان برای ایران که شعار همیشگی این مسابقات است همچون با اهمیت ترین اهداف برگزاری این مسابقات است. هر ساله برگزیدگان از طرف حامی مالی مسابقات تقدیر می شوند.
وی با اشاره به امتیاز برخی دانشگاه ها برای برگزیدگان این مسابقات اظهار داشت: در دانشگاه آزاد منتخبان از امتیاز ادامه تحصیل بدون آزمون برخوردار می گردند. برخی دانشگاه های دیگر نیز در سالیان اخیر این امتیار را برای برگزیدگان درنظر گرفتند.
موسی خانی درباره ی تعداد تیم های خارجی نیز اظهار داشت: منتظر تایید غائی و تعداد شرکت کنندگان غائی در این دوره از مسابقات هستیم.



منبع:

1404/01/27
09:23:25
5.0 / 5
202
تگهای خبر: شركت , صنعت , نمایشگاه , هوش مصنوعی
این مطلب پارسی کاو را پسندیدین؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران پارسی کاو در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

ParsiKav