رشد ثبت نام در رشته های فناوری اطلاعات در آمریکا، چین و هند

رشد ثبت نام در رشته های فناوری اطلاعات در آمریکا، چین و هند

به گزارش پارسی کاو، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) اظهار داشت: ما با یک واگرایی در سیاستهای فناوری اطلاعات روبرو می باشیم که باید در این حوزه تدبیر کرد.



به گزارش پارسی کاو به نقل از مهر، دکتر محمد حسن زاده در آئین افتتاح هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات که امروز چهارشنبه هشتم اسفندماه در مرکز همایش های وزارت کشور برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت افراد فعال در حوزه فناوری اطلاعات برای سازمان ها اظهار داشت: فناوری اطلاعات یک تعیین گر جدی برای کشور و جهان است و بررسی های GDP نشان داده است که فناوری اطلاعات تفاوت ۳ درصدی در رشد تولید ناخالص کشورها بوجود می آورد.
وی اضافه کرد: جهان در قسمت فناوری اطلاعات، بیشتر از سایر بخش ها هزینه می کند چون سهم مهمی در اقتصاد دارد. نرخ رشد ثبت نام در رشته های فناوری اطلاعات در مقایسه با کشاورزی در چند کشور نشان داده است بیشترین نرخ رشد در کشورهای آمریکا، چین و هند در فناوری اطلاعات بوده است.
رئیس ایرانداک با اشاره به اینکه جهان در قسمت فناوری اطلاعات بیشتر از سایر بخش ها هزینه می کند؛ اظهار نمود: اقتصاد هوش مصنوعی، نوسازی ابرها و کربن زدایی زیرساخت هوش مصنوعی تعیین گرهای حوزه فناوری اطلاعات هستند.
وی تصریح کرد: ارتباط کشورها با فناوری اطلاعات و تعامل با فناوری اطلاعات برای توسعه خیلی مهم است و اگر از تسهیل گرها نتوانیم برای برنامه های توسعه ای استفاده نماییم، بسیار ضرر خواهیم کرد و فناوری اطلاعات میبایست یک امر پیش برنده و پیشران باشد.
عضو کمیته تحول دیجیتال وزارت علوم در رابطه با برنامه های توسعه کشور در حوزه فناوری اطلاعات اظهار داشت: ما با یک واگرایی در سیاستهای فناوری اطلاعات روبرو می باشیم که باید در این حوزه تدبیر کرد، برای برون رفت میتوان از سناریوی تعامل و هم گرایی بهره مند شد که البته نیازمند تغییر در رویکردها توسط سیاستگذاران است.
به گفته دکتر حسن زاده؛ در تعامل و هم گرایی، برنامه های توسعه ای فناوری اطلاعات تقویت می شوند و فناوری اطلاعات از این طریق سبب ایجاد ارزش می شود.
وی با تکیه بر اینکه تغییر رویکرد دست اندرکاران و ایجاد زمینه بالندگی در حوزه فناوری اطلاعات میبایست مد نظر قرار گیرد، اضافه کرد: در این زمینه؛ توسعه هدفمند زیرساخت، توسعه کسب و کار، همکاری بین المللی و نگهداشت منابع انسانی باید مد نظر قرار گیرد.
به گزارش پارسی کاو به نقل از مهر، هشتمین جایزه علمی فناوری اطلاعات بعد از پنج سال وقفه و با محوریت هوش مصنوعی، کسب و کار، جامعه و دولت درحال برگزاری است و در این همایش به حدود ۵۰ برگزیده در قسمت های مختلف جایزه ملی اعطا می شود.


منبع:

1403/12/09
09:06:23
5.0 / 5
241
تگهای خبر: دیجیتال , فناوری , هوش مصنوعی
این مطلب پارسی کاو را پسندیدین؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران پارسی کاو در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

ParsiKav