ورود ماهی تن گیاهی به رستوران ها از سال آینده!
پارسی کاو: یک نوع تن جدید با پایه گیاهی از سال 2022 به رستوران ها می آید که جایگزین ماهی تن خام در غذاهایی نظیر سوشی خواهد شد.
به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، دفعه بعدی که به یک رستوران برای صرف سوشی مراجعه می کنید، رول های تند و خوشمزه گوشت ماهی تن که همراه با بشقاب سوشی سرو می شوند، ممکنست به هیچ وجه از گوشت ماهی نباشند. چونکه شرکت "فینلس فودز"(Finless Foods) که یک شرکت متخصص در غذاهای دریایی با روش کشت سلولی است، در نظر دارد یک تن گیاهی را در سال ۲۰۲۲ روانه بازار کند.
این شرکت می گوید که با بهره گیری از ۹ ماده اصلی، گوشت تن گیاهی خودرا با درجه کیفی بالا و قابل عرضه در غذای سوشی طراحی نموده است. این شرکت همین طور می گوید امکان مرینت کردن این تن گیاهی نیز وجود دارد.
در بیانیه این شرکت آمده است: تن ماهی گیاهی ما گزینه ای را برای مصرف کنندگانی که به سبب آلرژی نمی توانند غذاهای دریایی بخورند و یا کسانی که فقط می خواهند از یک غذای دریایی بدون صید و کشتن هیچ حیوانی لذت ببرند، ارائه می دهد.
گفتنی است که برخلاف ماهی قزل آلا، تولید ماهی تن در مقیاس وسیع، چالش برانگیز است و همانطور که این شرکت اشاره نموده است، در ۵۰ سال قبل جمعیت جهانی این نوع ماهی بیش از ۶۰ درصد کاهش یافته است. بدین سبب با ادامه روند ویرانگری اقیانوس های کره زمین، دانشمندان انتظار دارند ماهی های کمتری برای صید پایدار مردم تا اختتام قرن حاضر وجود داشته باشد.
وقتی صحبت از گزینه های گیاهی می شود، به آسانی می توان جایگزین های گوشت گاو و خوک را یافت. اما در ماهی ها داستان متفاوت می باشد، چونکه آنها فراوانی کمتری دارند و یافتن آنها نیز دشوارتر است.
این تن گیاهی از سال آینده ابتدا در رستوران های ایالات متحده در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
منبع: parsikav.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب