طراحی نانوربات دی ان ای با نرم افزار محققان دانشگاه اوهایو

طراحی نانوربات دی ان ای با نرم افزار محققان دانشگاه اوهایو

به گزارش پارسی کاو محققان ˮدانشگاه ایالتی اوهایوˮ نرم افزار جدیدی ساخته اند که به آنها امکان می دهد نانوربات های دی. ان. ای را به سرعت طراحی و شبیه سازی کنند.


به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از مدگجت، پیش از این ساخت چنین دستگاههای ریزی امری بسیار چالش برانگیز بود اما حالا محققان می توانند طراحی آنها را در عرض چند دقیقه انجام دهند.
محققان همچنان به دنبال تحقق رویای علمی-تخیلی و توسعه ابزار ریزی هستند که می توانند وارد بدن ما شوند و به بهبودی ما کمک کنند. در آخرین پیشرفت آنها کمی به این رویا نزدیک شده اند.
توسعه ربات ها و دستگاههای مبتنی بر دی. ان. ای در چنین مقیاس کوچکی چالش های زیادی دارد. نرم افزار جدید "MagicDNA" نام دارد و هدف آن ساده سازی این روند است و بعنوان جایگزینی برای انواع نرم افزارهای قدیمی تر و دستی به حساب می آید.
"کارلوس کاسترو"(Carlos Castro) محقق این مطالعه اظهار داشت: محققان این مطالعه را چندین سال است که با ابزارهای کندتر و دستی خسته کننده انجام داده اند. اما حالا نانو دستگاههای جدید می توانند این کار را در عرض چند دقیقه انجام دهند.
این نرم افزار جدید به محققان اجازه می دهد تا اشیا را به صورت سه بعدی طراحی نمایند که این امر امکان توسعه اشیا پیچیده تر را آسان می کند. محققان همینطور می توانند از رویکرد طراحی "پایین به بالا" که در آن میتوان رشته های جداگانه دی. ان. ای را دستکاری کرد یا از رویکرد "بالا به پایین" که در آن شکل کلی جسم طراحی شده است، استفاده کنند و سپس این نرم افزار به صورت خودکار آنرا با رشته های دی. ان. ای یا تلفیقی از هر دو روش ترکیب می کند.
"های جون سو"(Hai-Jun Su) یکی از محققان این مطالعه اظهار داشت: پیش از این ما می توانستیم دستگاه هایی با حدود شش جز جداگانه بسازیم و آنها را با اتصالات و لولاها متصل و تلاش نماییم آنها حرکت های پیچیده ای را اجرا کنند. حال با استفاده از این نرم افزار، ساخت ربات یا سایر دستگاه ها با بیشتر از ۲۰ جز که کنترل آنها بسیار آسان تر است کار دشواری نیست. این امر گامی عظیم در توانایی ما در طراحی دستگاههای نانو است.
این نرم افزار همینطور به دانشمندان اجازه می دهد تا نحوه حرکت دستگاه طراحی شده را شبیه سازی کنند و پیش از ساخت هرگونه نقص را برطرف کنند. تابحال محققان بعضی از طرح هایشان را با موفقیت در دنیای واقعی آزمایش کرده اند و امیدوارند که نرم افزارشان زمینه را برای توسعه ربات های دی. ان. ای کاربردی که می توانند یک پاتوژن در جریان خون را تشخیص دهند، فراهم آورد.






1400/02/06
22:20:04
5.0 / 5
1272
تگهای خبر: نرم افزار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
ParsiKav