هشدار مركز افتا؛

اپلیكیشن هایی كه باید از گوشی موبایل خود حذف كنید

اپلیكیشن هایی كه باید از گوشی موبایل خود حذف كنید

پارسی كاو: پژوهشگران امنیتی 21 برنامه تبلیغاتی مخرب را در گوگل پلی كشف كردند كه خودرا در قالب اپ بازی پنهان كرده اند. مركز افتا از كاربران خواست در صورت وجود این برنامه ها، آنها را از گوشی خود حذف نمایند.


به گزارش پارسی کاو به نقل از معاونت بررسی مرکز افتای ریاست جمهوری، پژوهشگران امنیتی ۲۱ برنامه تبلیغاتی مخرب را در گوگل پلی ( Google Play ) پیدا کردند که خودرا در قالب برنامه های بازی پنهان کرده اند. این برنامه ها دارای ابزارهای تبلیغاتی مزاحم و مخفی بوده و دارای عملکردهای ضد اینستال و فرار هستند. این ۲۱ برنامه بازی مورد نظر، بیش از ۸ میلیون بار دانلود شده اند. این برنامه ها به همراه نرم افزارهای تبلیغاتی می آیند که قسمتی از خانواده HiddenAds هستند. این نرم افزارهای تبلیغاتی به صورت بالقوه برنامه های ناخواسته است که نرم افزار تبلیغاتی نامیده می شوند و شما را به وب سایت های مخرب هدایت می کند و اطلاعات کاربران را جمع آوری می کند. علاوه بر درآمدزایی، این برنامه های مخرب تبلیغاتی همین طور می توانند بطور مخفیانه نوار ابزار جدید ناشناس، برنامه های افزودنی را ایجاد کنند و صفحه Home را تغییر بدهند. همین طور کاربران گزارش کردند که آنها با تبلیغاتی که بازی ها را در YouTube ترغیب می کرد مورد هجوم قرار گرفتند و مجرمان اینترنتی مخاطبان جوان را هدف قرار داده اند. گوگل تمام تلاش خودرا برای محافظت از play store در مقابل برنامه های مخرب انجام می دهد، اما با وجود این، برنامه های مخرب همچنان راه های جدیدی برای پنهان کردن هدف واقعی خود پیدا می کنند. Jakub Vávra، تحلیلگر تهدید در Avast، می گوید: کاربران باید هنگام دانلود برنامه ها روی تلفن های خود هوشیار باشند و به آنها سفارش می شود مشخصات برنامه ها، نظرات درج شده دیگران را بررسی نمایند و مراقب درخواست های ارسال شده به دستگاه شان باشند. Avast برنامه های مخرب موجود در play store را به Google گزارش داده است. فهرست برنامه ها در این لینک آمده است. مرکز افتا با تاکید بر اینکه کاربران این ۲۱ اپلیکیشن را باید ازگوشی خود حدف کنند، در این زمینه راهکارهای پیشنهادی عرضه کرده است: - دستگاه تلفن همراه خودرا با تازه ترین بروزرسانی های نرم افزار از منابع مجاز به روز نگه دارید.
- Google Play Protect را فعال کنید.
- برنامه های تلفن همراه را از منابع غیررسمی یا غیر مجاز دانلود نکنید. بیشتر برنامه های معتبر Android در Google Play در دسترس هستند.
- همیشه این مسئله را در نظر بگیرید که آیا باید به برنامه خاصی مجوزهای درخواست شده را بدهید یا نه.
- اگر نسبت به نصب برنامه شک داشتید، پیش از نصب آن روی دستگاه تان، امضای APK و هش را در منابعی مانند VirusTotal بررسی کنید.
- برای افزایش امنیت از راهکارهای شناسایی تهدیدات تلفن همراه استفاده کنید.


منبع:

1399/08/16
12:05:51
5.0 / 5
1672
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
ParsiKav