با تلاش پژوهشگران آمریكایی صورت می گیرد

جلوگیری از نتایج كووید-۱۹ با كمك یك واكسن دوره كودكی

جلوگیری از نتایج كووید-۱۹ با كمك یك واكسن دوره كودكی

به گزارش پارسی كاو پژوهشگران آمریكایی در بررسی جدیدی دریافتند كه شاید بتوان با كمك یكی از واكسن های دوره كودكی، از بروز نتایج ناشی از كووید- ۱۹ پیشگیری كرد.


به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از ردیت، بررسی جدید پژوهشگران "دانشگاه ایالتی لوئیزیانا"(LSU) نشان داده است که شاید واکسن های زنده همچون "واکسن ام ام آر"(MMR) بتوانند از التهاب شدید ریه و "گندخونی" یا "سپتیسمی"(Septicemia) ناشی از کووید- ۱۹ پیشگیری کنند.
این پژوهش نشان داده است که واکسن های زنده می توانند سلول های ایمنی را فعال کنند تا گلبول های سفید را برای داشتن دفاع موثرتر در مقابل عفونت آموزش دهند. پژوهشگران در بررسی های آزمایشگاهی خود نشان دادند که واکسیناسیون با واکسن زنده، محافظت ابتدایی بدن را در مقابل سپتیسمی که در اثر ادغام قارچ بیماری زا و باکتری ها پیش می آید، فعال می کند.
به قول پژوهشگران، اثر محافظتی حاصل از واکسن زنده، توسط سلول های معروف به "MDSCs" تولید می شود. این اثر محافظتی توانست التهاب و مرگ و میر ناشی از سپتیسمی را در چندین مدل آزمایشی مهار کند. آنها باور دارند که واکسن زنده ام ام آر به هیچ وجه برای مقابله با کووید- ۱۹ پیشنهاد نمی گردد اما می تواند در مقابل نشانه های شدید التهابی ناشی از کووید- ۱۹، اثر محافظتی داشته باشد.
دکتر "پاول فیدل" (Paul Fidel)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: تزریق واکسن های دوره کودکی همچون واکسن ام ام آر به بزرگسالان برای وادار کردن سلول های عدای به نشان دادن واکنش شدید در مقابل کووید- ۱۹، یک اقدام پیشگیرانه کم خطر است که طی یک دوره حساس از شیوع این بیماری همه گیر انجام می شود.
وی ادامه داد: این سلول ها عمری طولانی دارند اما به اندازه تمام عمر باقی نمی مانند. کسی که واکسن ام ام آر را در کودکی دریافت کرده است، باآنکه هنوز پادتن های ایمنی در مقابل سرخک، اوریون یا سرخچه را دارد اما احیانا سلول های ایمنی مورد نیاز برای مقابله با سپتیسمی را نخواهد داشت؛ در نتیجه دریافت واکسن ام ام آر در بزرگسالی، برای محافظت بهتر در مقابل سپتیسمی ناشی از کووید- ۱۹ مهم می باشد.
چنین آزمایشی، در کشورهای دیگری هم در حال بررسی است. به قول پژوهشگران، حداقل شش آزمایش بالینی در اروپا، استرالیا و آمریکا شروع شده اند تا عملکرد واکسیناسیون با "مایکوباکتریوم"(Mycobacterium) را در پرسنل کادر درمان بررسی نمایند. این آزمایش ها می توانند به تشخیص واکنش های ایمنی در مقابل کووید- ۱۹ کمک کنند.
پژوهشگران باور دارند که پاسخ ایمنی مناسب می تواند التهاب شدید ناشی از کووید- ۱۹ را مهار کند و کم کند.
این پژوهش، در مجله "mBio" به چاپ رسید.




منبع:

1399/04/07
21:17:30
5.0 / 5
2846
تگهای خبر: آموزش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
ParsiKav