با تلاش پژوهشگران آمریكایی صورت می گیرد

درمان سرطان بدخیم پوست با كمك یك برچسب!

درمان سرطان بدخیم پوست با كمك یك برچسب!

به گزارش پارسی كاو پژوهشگران آمریكایی در بررسی جدید خود، نوعی برچسب قابل حل شدن ابداع نموده اند كه می تواند به درمان شكل بدخیمی از سرطان پوست كمك نماید.


به گزارش پارسی کاو به نقل از ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه پردو، درمان های متداول تومور بدخیم پوستی معروف به "ملانوما"(Melanoma)، روش هایی مانند شیمی درمانی و پرتودرمانی هستند که به خاطر ذات تهاجمی و قابل بازگشت سلول های ملانوما می توانند عوارض جانبی به همراه داشته باشند.
شیمی درمانی موضعی که با تهاجم کمتری همراه می باشد، معمولا بعنوان یک درمان جایگزین عرضه می شود اما به خاطر دردناک بودن سوزن ها و حل شدن فوری پلیمرهای مورد استفاده در درمان، کاربرد گسترده ای ندارند.
پژوهشگران "دانشگاه پردو"(Purdue University) برای رفع چنین مشکلاتی، یک برچسب پوشیدنی جدید ابداع نموده اند که می تواند به افراد مبتلا به ملانوما کمک نماید تا تجربه بهتری از درمان داشته باشند.
"چی هوان لی"(Chi Hwan Lee)، استادیار مهندسی پزشکی دانشگاه پردو اظهار داشت: ما یک برچسب پوشیدنی ابداع کرده ایم که سوزن های کوچکی را شامل می شود و قابلیت دارورسانی به پوست را فراهم می آورد. این برچسب منحصربفرد، به صورت کامل توسط مایعات بدن قابل حل شدن است به صورتی که لایه زیرین برچسب طی یک دقیقه بعد از ورود سوزن ها به پوست حل می شود. سوزن های سلیکونی داخل بافت ها هم طی چند ماه در بافت ها حل می شوند.
وی ادامه داد: حل شدن نانوسوزن های سیلیکونی، امکان دارورسانی بلندمدت و پایدار را برای درمان سرطان فراهم می آورد. آنچه پژوهش ما را منحصر به فرد ساخته این است که در آن از نانوسوزن های بسیار کوچک و نوک تیز سیلیکونی استفاده شده است که به خاطر داشتن این خصوصیت ها می توانند به آسانی و با پایین ترین میزان درد و تهاجم در پوست نفوذ کنند.
این سوزن های سیلیکونی، روی یک لایه باریک، انعطاف پذیر و قابل حل در آب تعبیه شده اند. لایه محلول در آب، مانند یک نگهدارنده موقتی عمل می کند و طی یک دقیقه حل می شود.
لی افزود: نانوسوزن ها می توانند داروهای شیمی درمانی را به بافت های مبتلا به ملانوما برسانند و آنها را هدف قرار دهند. نانوسوزن های سیلیکونی، قابل حل شدن و سازگار با محیط زیست هستند و طی چند ماه، به شکل بدون ضرر کاملا جذب بدن می شوند.
این پژوهش، در مجله "ACS Nano" به چاپ رسید.




منبع:

1399/03/27
14:39:46
5.0 / 5
2879
تگهای خبر: سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
ParsiKav